Efficiënt nutsvoorzieningen Aanvragen voor Cliënten: Ontdek BewindConnect

In Nederland staan op 1 januari 2022 maar liefst circa 273.000 burgers onder beschermingsbewind, waarvan 209.500 onder toestandsbewind vallen en 63.500 onder schuldenbewind. Deze cijfers benadrukken de toenemende behoefte aan financiële stabiliteit en ondersteuning voor mensen die het nodig hebben. Wat echter opvalt, is dat slechts een klein deel van deze bewinden gericht is op schuldhulpverlening. Het goede nieuws is dat we bewindvoerders willen aanmoedigen om meer te doen voor hun cliënten en hen bewust te maken van de mogelijkheden die er zijn. Daarom introduceren we het BewindConnect-platform, waarop bewindvoerders energie, internet, water, mobiele telefoon en verzekeringsdiensten kunnen aanvragen voor hun cliënten.

Een schuldenbewind vormt momenteel iets minder dan een kwart van het totaal aantal ingestelde bewinden. Dit betekent dat de overige bewinden gericht zijn op het bieden van stabiliteit in andere aspecten van het leven van de cliënt. Energie, internet, water, mobiel en verzekeringen zijn essentieel voor het dagelijks leven en kunnen een aanzienlijke invloed hebben op de kwaliteit van leven van mensen. Daarom is het van vitaal belang dat bewindvoerders zich bewust zijn van de mogelijkheid om deze diensten aan te vragen via het BewindConnect-platform.

De voordelen van het BewindConnect-platform zijn talrijk:

  1. Alle Producten in één Aanvraag Bundelen: Bewindvoerders kunnen alle benodigde diensten, zoals energie, internet, water, mobiele telefoon en verzekeringen, eenvoudig bundelen in één aanvraag. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat cliënten snel toegang krijgen tot essentiële diensten.
  2. Alle Administratie in een Portal: Het BewindConnect-platform biedt bewindvoerders een handige portal waarin ze al hun administratieve taken kunnen beheren. Dit vermindert de administratieve last en maakt het gemakkelijker om de financiën van cliënten te beheren.
  3. Producten met Lage Prijzen: BewindConnect werkt samen met geselecteerde partners om producten en diensten aan te bieden tegen voordelige prijzen. Dit helpt om de financiële last voor cliënten te verlichten.
  4. Onafhankelijk en Borg Vrij: BewindConnect is een onafhankelijk platform dat geen borg vereist. Bewindvoerders kunnen vrij kiezen uit de beschikbare producten en diensten die het beste passen bij de behoeften van hun cliënten.
  5. Compliance: BewindConnect houdt zich strikt aan de wettelijke voorschriften en compliance-eisen. Dit zorgt voor transparantie en vertrouwen bij bewindvoerders en cliënten.

Samen kunnen we bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor degenen die onder beschermingsbewind staan. Op BewindConnect vindt u alle informatie en ondersteuning die u nodig heeft om energie, internet, water, mobiel en verzekeringsdiensten aan te vragen voor uw cliënten. Laten we samenwerken aan een betere toekomst voor iedereen onder beschermingsbewind. Voor meer informatie en registratie, bezoek onze website om kosteloos partner te worden : https://www.bewindconnect.nl/samenwerkingen/bewindvoerders

Start met vergelijken!

Ander nieuws