Over BewindConnect

BewindConnect zet zich in voor betaalbare nutsvoorzieningen en een rechtvaardige samenleving. Sluit je aan bij onze missie voor warmte, verbinding en zekerheid voor iedereen in Nederland.

In een wereld waar financiële uitdagingen steeds complexer werden, ontstond BewindConnect uit een diepgewortelde overtuiging dat er een betere manier moest zijn om mensen te helpen. De behoefte om financiële dienstverlening te combineren met maatschappelijk verantwoord ondernemen vormde het kloppende hart van ons verhaal. Het begon met de vaststelling dat nutsvoorzieningen -elementaire diensten voor iedereen - vaak onnodig ingewikkeld en kostbaar waren, vooral voor degenen die al kwetsbaar waren. BewindConnect zag de kans om dit te veranderen. We geloofden in de kracht van de combinatie tussen financieel succes, dit helpt ons nog groter te groeien en sociale verantwoordelijkheid, Iedereen in Nederland helpen. Onze missie was geboren: Warmte, verbinding en zekerheid voor iedereen!
 
Hoe doen we dit? We maken ons hard voor de minder bedeelden in onze samenleving. We streven naar een wereld waarin toegang tot nutsvoorzieningen voor iedereen betaalbaar is, ongeacht hun financiële situatie. Door middel van efficiënte dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid hebben we ons als BewindConnect toegewijd aan het veranderen van levens en het creëren van een financieel rechtvaardigere samenleving voor ons allemaal.

De voordelen van BewindConnect

Team van professionals

Algemeen directeur

Armand Muilenburg

Armand Muilenburg is een ondernemer, communicatietrainer(trainingsacteur), brandweerman en de oprichter van BewindConnect. Tijdens het opleiden en bijscholen van bewindvoerders kwamen en komen de behoefte van bewindvoerders keer op keer bij Armand terecht. Vanuit die positie heeft hij een unieke brug geslagen tussen ondernemerschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid met BewindConnect tot gevolg. Zijn ondernemersgeest wordt mede gevoed door de wens om anderen mensen te helpen. Als brandweerman richt hij zich op het redden van levens in noodsituaties. Deze toewijding zet hij voort bij BewindConnect, waar gewerkt wordt aan het helpen van mensen op de langer termijn.
Mede eigenaar / Advies & Strategie

Babette den Daas

Babette de Daas, mede-eigenaar van BewindConnect en levenspartner van Armand Muilenburg, brengt een indrukwekkende achtergrond met meer dan 20 jaar ervaring bij Shell met zich mee. Haar professionele reis getuigt van diepgaande expertise en betrokkenheid bij het navigeren door complexe zakelijke scenario's. Als waardevol lid van BewindConnect draagt Babette bij aan het vormgeven van innovatieve strategieën en het bevorderen van operationele uitmuntendheid, wat de sleutel is tot het succes van het bedrijf in het snel evoluerende digitale landschap.
Adviseur & Account management

Diane Knijnenburg

Diane Knijnenburg is een zeer waardevol lid van het team van BewindConnect. Met jarenlange ervaring bij de overheid als Office beheer manager, brengt ze een diepgaande kennis van beheer, regelgeving en betrouwbaarheid naar het team. Haar inzet voor het efficiënt beheren van de bewindvoerdersaccounts en het ondersteunen van bewindvoerders weerspiegelt zich in haar doelgerichte aanpak. Als een betrouwbare factor binnen BewindConnect, draagt Diane bij aan de missie om op maat gemaakte oplossingen te bieden en financiële stabiliteit te waarborgen voor cliënten van bewindvoerders. Haar professionele achtergrond en toewijding maken haar een essentiële schakel in het succes van BewindConnect.
Kantoorhond

Gerrit

Gerrit is een charmante Cane Corso met een liefdevolle, grappige en ondeugende persoonlijkheid. Zijn aanwezigheid brengt elke dag weer een positieve sfeer in het kantoor en zorgt voor momenten van vreugde. Gerrit is niet alleen een loyale metgezel, maar ook een bron van vermaak en genegenheid voor het hele team.